Om Liaparken - BOB BBL


Planlagt salgsstart høsten 2018
Liaparken – utsiktsboliger midt i Åsane


SMÅHUSUTRYKK: Leilighetene vil få et spennende småhusutrykk i tre og med masse grønne arealer rundt seg, og ligge terrassert i terrenget.

Meld din interesse for prosjektet her.

Sentralt i Åsane – med storslått og vestvendt utsikt mot Liavatnet, planlegger BOB et nytt boligprosjekt som får navnet «Liaparken». Boligene kan godt omtales som «nokke for seg».
(Illustrasjoner: MAD arkitekter)

BOBs nye prosjekt i Åsane vil bli liggende langs Liavannet/Liavegen, i skråningen opp mot Flaktveitveien. Tomten er i dag under regulering. Det er planlagt 127 leiligheter i fra 36 til 115 kvadratmeter, med hovedfokus på leiligheter rundt 60-70 kvadratmeter.

Småhusutrykk
Leilighetene vil få et spennende småhusutrykk i tre og med masse grønne arealer rundt seg, og ligge terrassert i det bratte terrenget.
MAD arkitekter, som står for utformingen av prosjektet, har hentet inspirasjon fra den typiske bergenske bratte boligbyggingen med smau, allmenninger, gjennomganger og små intime gårdsrom, og videreført i et moderne utrykk, med enkle linjer og spennende form og plassering. Arkitekturen underordner seg grøntområdene, ved bruk av mye grønt i mellomrommene, og myke overganger til terrenget foran og bak.

Moderne tenking
Det er tenkt at prosjektet vil inneholde moderne tanker som ivaretar delingsøkonomi, som bla felles hybel med minikjøkken og bad, hvor beboere kan plassere besøk noen dager, fremfor å kjøpe for store leiligheter som skal ivareta rom for besøkende bare noen dager i året.
Overvann er foreløpig tenkt ledet i åpne bekker og kar gjennom prosjektet. Det er en rekke gjennomganger og løpeganger på langs i prosjektet, som vi håper beboere og skuelystne vil benytte for oppleve spennende arkitektur på nært hold.

Gode sol og utsiktsforhold
Her vil både gammel og ung finne gode bokvaliteter med universell utforming, og boligene vil rette seg mot en bred sammensetting av beboergrupper for en enkel hverdag sentralt i Åsene, kort vei fra planlagt bybanestopp.
Alle leilighetene vil ha gode sol og utsiktsforhold, og utearealer med gode kvaliteter.

Vi presiserer at prosjektet delvis er på skissestadiet – og at endelige løsninger for boliger og utemiljø kan endres frem mot salgsstart.

Planlagt salgsstart for dette spennende prosjektet er høsten 2018. INSPIRASJON: Inspirert av bergensk boligbygging, med smau, allmenninger, gjennomganger og små intime gårdsrom.


UTEROM: Prosjektet får Utearealer med gode kvaliteter.BOB BBL
Nygårdsgaten 13, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no

Vakttelefon BOB Befas AS: 977 57 855


Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS