Prosjekter - BOB BBL

På utkikk etter ny bolig?

Portalen - mer enn en leilighet

BOB slår et slag for de unge. Her kan du få en helt ny leilighet i sjøkanten fra 2 millioner kroner. I Portalen bor du tett på sentrum og tett på de gode opplevelsene. Velkommen!

Les mer om prosjektet

1912 - TOWNHOUSES & byleiligheter

1912 – BOBs kommende prosjekt i Damsgårdssundet, vil bestå av både romslige rekkehus, eller townhouses», og byleiligheter.
Med front mot det som får navnet Fløtmannsplassen, legger BOB nå et storslått boligprosjekt ut for salg – bokstavelig talt oppå fordums industri.
Med utgangspunkt i den gamle fabrikkfasaden skal BOB bygge boliger i høyden og bredden. Det skal bygges ca. 110 leiligheter fra 48 til 105 kvadratmeter, derav ni «townhouses» i sørenden av prosjektet. Noen av disse rekkehusene vil dessuten tilrettelegges med hybelareal for eventuell utleie. «Townhousene» vil samtidig ha tilkomst til private takterrasser med utsikt mot sjøen. Store, felles takterrasser vil også bli etablert på begge høyhusene i prosjektet.

Les mer om prosjektet

Krohnviken - porten til Damsgårdssundet

Sammen med Viken Amfi, vil Krohnviken bli porten inn til den nye bydelen i Damsgårdssundet. Krohnviken er det siste prosjektet mot Solheimsviken. Og når prosjektet er klart til innflytting vil alle arbeider i denne delen av Damsgårdssundet være avsluttet. Som nærmeste nabo mot syd vil Krohnviken få en nyetablert park, en grønn lunge til allmenn benyttelse.

Les mer om prosjektet

Sjøstjernen – nytt sjøfrontprosjekt fra BOB

Det prisvinnende boligprosjektet Ternen skal få en ”søster”. På en av de beste tomtene i Damsgårdssundet planlegger BOB byggingen av Sjøstjernen – et sjøfrontprosjekt med 31 leiligheter.

Leilighetene i Sjøstjernen vil være av høy kvalitet med hensyn til løsninger og valg av materialer. Leilighetene vil i hovedsak bestå av tre- og fireroms leiligheter fra 66 til 100 kvm, men det vil også være noen større og mindre leiligheter.

Les mer om prosjektet

Liaparken - kommer for salg i åsane

Det prisvinnende boligprosjektet Ternen skal få en ”søster”. På en av de beste tomtene i Damsgårdssundet planlegger BOB byggingen av Sjøstjernen – et sjøfrontprosjekt med 31 leiligheter.

BOBs nye prosjekt i Åsane vil bli liggende langs Liavannet/Liavegen, i skråningen opp mot Flaktveitveien. Tomten er i dag under regulering. Det er planlagt 127 leiligheter i fra 36 til 115 kvadratmeter, med hovedfokus på leiligheter rundt 60-70 kvadratmeter. Leilighetene vil få et spennende småhusutrykk i tre og med masse grønne arealer rundt seg, og ligge terrassert i det bratte terrenget. Salgsstart i 2017.

Les mer om prosjektet

Campbells - Nyhet i Damsgårdssundet

Ideelt for førstegangsetablerereprosjekt med 31 leiligheter. I salg fra 17. januar 2017

Campbells, 41 boliger for deg som vil bo tett på bylivet og samtidig nyte luksus som beliggenhet, sjøutsikt og bryggeliv.

I Campbells får du hele spekteret av byboliger. Bo på 1 rom eller boltre deg på 3. Her er boliger fra 41 til hele 94 kvm. Dette er en unik mulighet for deg som er i etableringsfasen og vil bo helt i sjøkanten midt i byen.

Les mer om prosjektet

BOB BBL
Nygårdsgaten 13-15, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 – Fax: 55 54 74 73 – E-post: kundesenter@bob.no
Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS