Om Krohnviken - BOB BBL

Krohnviken - porten til Damsgårdssundet

Sammen med Viken Amfi, vil Krohnviken bli porten inn til den nye bydelen i Damsgårdssundet. Krohnviken er det siste prosjektet mot Solheimsviken. Og når prosjektet er klart til innflytting vil alle arbeider i denne delen av Damsgårdssundet være avsluttet. Som nærmeste nabo mot syd vil Krohnviken få en nyetablert park, en grønn lunge til allmenn benyttelse.

Markusplassen og den nye gangbroen

Markusplassen og den nye gangbroen over til Marineholmen er helt sentrale i den nye bydelen i Damsgårdssundet. Nylig ble siste hinder ryddet av veien, og Bergen kommune skal nå i gang med bygging av plass og bro. Kommunen har forpliktet seg til at plassen og broen være ferdig bygget senest i juni 2016, i god tid før innflytting i Krohnviken.

Bor du i Krohnviken har du nærhet til det meste. I nærområdet finner du alt du trenger i hverdagen, både dagligvarer, kaféer, restauranter, treningssenter, lege, tannlege – og mye mer. For ikke å glemme flere tusen arbeidsplasser. Like utenfor døren!

Med den nye gangbroen over til Marineholmen er du kun en spasertur unna sentrum. Om du ikke velger sykkelen. Den nye gangbroen skal stå klar til bruk i god tid før innflytting! I Krohnviken er det planlagt både sykkelboder og plass for lagring av kajakk. Slik at du kan leve et aktivt liv.

Nettside for Krohnviken.

Videopresentasjon

Ole Kleppe, prosjektsjef i BOB Eiendomsutvikling, presenterer prosjektet i denne videoen.

For mer informasjon, kontakt prosjektmelger:

Kari Berland

41 07 30 38

Sissel Brattfjord

48 22 36 42

BOB BBL
Damsgårdsveien 40, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no
Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS