For Boligselskap - BOB BBL

For Boligselskap

Vi gjør det trygt og enkelt å drive boligselskap

BOB leverer et bredt spekter av profesjonelle forvaltningstjenester til boligselskap. Vår målsetting er at det skal være enkelt og trygt å være styremedlem. Vi har gode systemer, lang erfaring og solid kompetanse. Som kunde hos BOB har du få kontaktpersoner å forholde seg til. Det vet vi at mange kunder setter pris på.

Vårt hovedfokus er å bevare den enkeltes andelseiers og fellesskapets verdier, og at lover og regler følges. Det er opp til styrene i boligselskapene å bestemme hvor mye de vil ta ansvar for selv, og hvor mye de vil overlate til BOB.

Vi har kontinuerlig dialog med styremedlemmene, og utvikler våre tilbud etter nye ønsker og behov.

Forretningsførsel for boligselskaper

BOB er det største boligbyggelaget på Vestlandet, og har lang erfaring som boligforvalter og forretningsfører for alle typer boligselskap.

Hovedfordelene med å velge BOB som forretningsfører er vår spesialkompetanse på forretningsførsel for ulike boligselskaper - inkludert borettslag, sameier og boligaksjeselskap.

Vi tilbyr ikke bare profesjonelle økonomiske og juridiske tjenester, men også en rekke andre tjenester - noe du kan lese mer om på disse sidene.

Rådgivning Regnskap og økonomi Juridiske tjenester

Byggforvaltning handler om å ta vare på verdiene

Forvaltning av bygg er et viktig område med stor økonomiske betydning for boligselskapet, og bør derfor overlates til profesjonelle.

BOB leverer et bredt omfang av profesjonelle tjenester innenfor området Byggforvaltning – alt fra rehabilitering og oppgraderinger, vedlikeholdsplaner, internkontroll og ulike typer vaktmester- og håndverkstjenester.

Rehabilitering og oppgradering Vedlikeholdsplan Drift- og vaktmestertjenester

BOB BBL
Damsgårdsveien 40, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no
Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS