Første Proptech Innovation-arrangement - BOB BBL

Første Proptech Innovation-arrangement

Tirsdag ble det første Proptech Innovation-arrangementet gjennomført i form av et frokostseminar med 200 personer i salen.
På dette frokostmøtet fikk deltagerne innsikt i hva som skjer på teknologiområdet. Hva skjer ute i verden, og hva skjer i eiendomsbransjen i Bergen?

Blant foreleserne var Thomas Bardawill fra den verdensomspennende akselleratoren Plug and Play sitt TechCenter i Paris. Han har tidligere jobbet med å bygge opp Plug and Plays fintech-satsing, og nå har han ansvar for Smart City-satsingen i Europa - som proptech er en viktig del av. BOB er forøvrig inne som partner i Plug and Play sin satsing på eiendomsteknologi.
I panelet deltok også Fredrik Barth fra det nystartede arkitektkontoret Vill Urbanisme, som blant annet ansetter folk med digital erfaring fra andre bransjer som skipsbygging. Nancy Jøssang fra Opus belyste mulighetene proptech gir for samarbeid mellom privat og offentlig sektor. Og seriegründer og investor Henrik Lie-Nielsen ga sine perspektiver på investeringsmulighetene innenfor proptech.

Det er BOB som er iniativtaker til Proptech Innovation, og BOBs direktør, Terje Walter Gilje, er styreleder i klyngesamarbeidet.BOB BBL
Nygårdsgaten 13, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no

Vakttelefon BOB Befas AS: 977 57 855


Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS